Mažos varškės spurgytės "Širdelės"

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mažos varškės spurgytės "Širdelės"
Autorius apie receptą: Šių spurgyčių receptas labai paprastas, su juo susidoros ir virtuvės naujokai, o širdelių forma nudžiugins mažuosius smaližius. Receptas iš mano vaikystės, pati Šių spurgyčių receptas labai paprastas, su juo susidoros ir virtuvės naujokai, o širdelių forma nudžiugins mažuosius smaližius. Receptas iš mano vaikystės, pati susigalvojau pakeisti formą. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų varškės 9%
250 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų grietinės, 30% riebumo
2 vienetai kiaušinių trynių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis acto
1 šaukštelis sodos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę sutrinkite šakute. Į varškės masę įmaišykite trynius, vanilinį cukrų, cukrų, sodą, actą, grietinę ir miltus. Užminkykite tešlą.
2.
Gautą tešlą iš dubens perkelkite ant miltuoto stalviršio, šiek tiek paminkykite ir iškočiokite į maždaug 0,5cm storio lakštą (neplonai).
3.
Sausainių formelės pagalba išpjaukite širdeles.
4.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų ir kepkite spurgytes iš abiejų pusių iki gražios rudos spalvos.
5.
Patiekiant apibarstykite cukraus pudra. Skanaus.
Patarimai:
Iš nurodyto kiekio produktų pagaminsite maždaug apie 12-15 spurgyčių - širdelių.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital