Maskarponės desertas su vyšniomis

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Maskarponės desertas su vyšniomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivus ir labai skanus desertas, kurį paruošite akimirksniu! Jį galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve prieš patiekiant, o jeigu norite ragauti vos paruoštą, pakaks, Gaivus ir labai skanus desertas, kurį paruošite akimirksniu! Jį galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve prieš patiekiant, o jeigu norite ragauti vos paruoštą, pakaks, kad 10 - 15 minučių pastovėtų kambario temperatūroje. (...daugiau) Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų maskarponės sūrio
200 gramų graikiško jogurto (tirštesnio)
100 gramų sausainių (Gaidelio ar kitokių mėgiamų trapesnių)
150 gramų vyšnių (tinka ir šaldytos)
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
šiek tiek vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia paruošiame vyšnias: jas nuplauti, išimti kauliukus. Vyšnias sudėti į prikaistuvį, pabarstyti šaukštu cukraus. Kaitinti ant nedidelės kaitros, kol iš vyšnių pradės skirtis sultys. Vis pamaišyti, kol vyšnios suminkštės ir cukrus ištirps. Jei vyšnios nėra labai sultingos, ant viršaus galima užpilti šaukštą vandens. Patroškintas vyšnias pagardinti trupučiu vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus) ir palikti atvėsti.
2.
Sausainius kočėlu maišelyje ar virtuviniu kombainu sutrupinti iki smulkių trupinių.
3.
Maskarponę kruopščiai išmaišyti su jogurtu ir 2 šaukštais cukraus.
4.
Į stiklines berti sausainių, ant viršaus dėti maskarponės kremo, tuomet šiek tiek vyšnių, vėl kremą ir papuošti likusiomis vyšniomis.
5.
Desertą padėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui, kad maloniai atvėstų. O tada griebti ir skanauti!
Patarimai:
Desertą galima ruošti ne tik į atskiras stiklines, bet ir į vieną didesnį indą ir kabinti šaukšteliu tiesiai iš jo!
AUTORIUS: Diana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Diana
2020-11-29 07:06
Atrodo skaniai. Reiks išbandyti. ATSAKYTI
Alė
2020-02-29 14:38
Labai geras desertas. Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital