Įvairių spalvų paprikas nuplauname, išimame sėklas. Supjaustome skiltelėmis į 4-6 dalis, sudedame į švariai išplautus stiklainius. Užpilame karštu marinatu ir pasterizuojame - 0,5 l stiklainius 15 min. 1l- 25 min. Sandariai uždarome.
Litrui vandens ne per daug druskos ir acto.
ATSAKYTI
Ausra
2013-01-19 22:34
cinamona gali det pagal skoni, o pasterizuot reikia taip i dideli puoda su vandeniu sudet stiklainius kad apsemtu juos iki puses ir kai pradeda virti vanduo nuemi laika ju. Tik neuzmirsk tame puode kuriame kaitinsi juos pakloti ranksluosti nes kitaip gali stiklainiai itrukti.
ATSAKYTI
Indre
2011-08-16 17:38
tai kiek cia to cinamono det, kad be proto nepribarscius ir, kad skonis geras butu?.. kai pirma kart darai, tai klausimu kyla... ir koks cia "pasterizavimo" metodas butu?
ATSAKYTI