Marinuoti pomidorai su svogūnais žiemai

AUTORIUS:
Dalia Latožienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Marinuoti pomidorai su svogūnais žiemai
Autorius apie receptą: Labai skanu ir paprastai paruošiama. Labai skanu ir paprastai paruošiama. Dalia Latožienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
pagal poreikį pomidorų (tvirtų)
pagal poreikį svogūnų (mažų)
pagal poreikį česnako (arba pagal skonį)
pagal poreikį krapų žiedynų
pagal poreikį augalinio aliejaus (nebūtina)
Marinatui:
1 litras vandens
4 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos
1 šaukštas acto
pagal skonį juodųjų pipirų (žirnelių)
pagal skonį kvapiųjų pipirų (žirnelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorus supjaustyti per pusę, jei labai dideli, į 4 dalis.
2.
Marinatui į puodą pilti vandenį, berti druską, cukrų, kvapiuosius ir juoduosius pipirus, užvirti.
3.
Į švarius stiklainius sudėti po skiltelę česnako, pjaustyto gabaliukais, tuomet žiedais ar pusžiedžiais supjaustytą galvutę svogūno, šakelę krapų žiedyno, po 2 - 3 kvapiųjų ir juodųjų pipirų grūdelius.
4.
Į paruoštus stiklainius sudėti supjaustytus pomidorus, užpilti marinatu ir uždėjus dangtelį palaikyti 15 minučių. Praėjus šiam laikui, nupilti marinatą ir jį dar kartą užvirinti.
5.
Į kiekvieną stiklainį įpilti po šaukštą aliejaus, tuomet užpilti karšto marinato ir užsukti dangtelius. Apversti dangteliais žemyn, šiltai apkloti ir leisti lėtai atvėsti.
AUTORIUS: Dalia Latožienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital