Marinuoti pomidorai su kalafiorais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Marinuoti pomidorai su kalafiorais
Autorius apie receptą: Labai skanūs marinuoti pomidorai su svogūnais ir kalafiorais. Daržovių ir prieskonių kiekius galite koreguoti pagal save. Labai skanūs marinuoti pomidorai su svogūnais ir kalafiorais. Daržovių ir prieskonių kiekius galite koreguoti pagal save. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1/4 vieneto žiedinių kopūstų (nedidelio)
4 vienetai pomidorų (nedidelių)
3 vienetai rausvųjų svogūnų
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
Marinatui:
50 mililitrų aliejaus
30 mililitrų citrinų sulčių
30 gramų medaus
2 skiltelės česnako (didesnių arba 4 mažesnių)
1 šaukštelis druskos
pagal skonį aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedynais, sudėti į dubenį ir užpilti verdančiu vandeniu. Palikti kelias minutes, tuomet nupilti vandenį ir leisti atvėsti.
2.
Pomidorus, svogūnus supjaustyti griežinėliais. Aitriąją papriką, česnaką, petražoles ir krapus susmulkinti.
3.
Marinatui į dubenį supilti aliejų, citrinų sultis, medų, suberti druską, sudėti aitriąją papriką, česnaką ir išmaišyti.
4.
Į dubenį sudėti pomidorus, užpilti šiek tiek paruošto marinato, tuomet sudėti žiedinį kopūstą, užpilti marinato, sudėti svogūnus, vėl užpilti marinato, suberti petražoles, krapus ir supilti marinatą. Dubenį uždengti dangčiu ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms, bet kuo ilgiau stovi, tuo skaniau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital