Marinuoti agurkai su krienais

AUTORIUS:
Romualda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Marinuoti agurkai su krienais
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 kg agurkų
2 krienų šaknys
10 česnako skiltelių
2 lauro lapeliai
10 juodųjų pipirų žirnelių
8 l vandens
700 ml acto, 9 proc.
150 g druskos
300 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Agurkus nuplauti ir nuvarvinti. Krienų šaknis nuskusti ir nuplauti, supjaustyti postambiais gabalėliais. Česnakus nulupti. Į stiklainius dėti prieskonius, krienus, agurkis. Iš vandens, acto, druskos ir cukraus išvirti marinatą. Juo užpilti agurkus ir užsukti. Stiklainius dėti į puodą su vandeniu ir pasterizuoti 90°C temperatūroje apie 30-35 min.
AUTORIUS: Romualda
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital