Putlūs varškės blyneliai su manais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Putlūs varškės blyneliai su manais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Iš varškės galima iškepti ne tik varškėčius! Pavyks ir puikūs varškės blyneliai su manų kruopomis. Valgyti ypatingai dera su jogurtu, uogiene ar tiesiog vienus. Iš varškės galima iškepti ne tik varškėčius! Pavyks ir puikūs varškės blyneliai su manų kruopomis. Valgyti ypatingai dera su jogurtu, uogiene ar tiesiog vienus. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinės pieno
2 stiklinės manų kruopų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų
2 stiklinės varškės
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cinamono
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Storadugniame puode įkaitinkite pieną, berkite manų kruopas, maišant, ant nedidelės kaitros, virkite, kol sutirštės, kelias minutes. Nukaiskite ir palikite visiškai atvėsti. Galima naudoti ir vakarykštę košę.
2.
Į košę įmuškite kiaušinius, berkite miltus, cukrų, druską, cinamoną ir išmaišykite.
3.
Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu ar per sietelį. Įmaišykite į manų košės masę.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite po kelis blynelius, iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ona
2019-02-13 19:06
Skanus, labai minksti blynukai, super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital