Mandarinų džemas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mandarinų džemas
Autorius apie receptą: Džemą galima ir ant duonos su sviestu tepti, ir į bandelių įdarus ir su sūriu, ir kur tik norisi. Pavyko nuostabus džemas su lengvu citrusų kartėliu. Džemą galima ir ant duonos su sviestu tepti, ir į bandelių įdarus ir su sūriu, ir kur tik norisi. Pavyko nuostabus džemas su lengvu citrusų kartėliu. Papipirink
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas mandarinų (jau nuluptų)
270 gramų cukraus
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mandarinus dėti į dubenį ir sutrinti elektriniu maisto smulkintuvu.
2.
Į puodą supilti mandarinų masę, berti cukrų, išmaišyti ir virti 1 valandą ir 30 minučių. Tuomet išspausti citrinos sulčių.
3.
Paruoštą džemą galima dėti į sterilizuotus stiklainius, sandariai užsukti ir laikyti iki tol, kol prireiks.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital