Maltos mėsos krepšeliai su bulvėmis

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Maltos mėsos krepšeliai su bulvėmis
Maltos mėsos krepšeliai su bulvėmis
Maltos mėsos krepšeliai su bulvėmis
Autorius apie receptą: Labai skanus ir sotus patiekalas, o geriausia, kad ir lengvai paruošiamas. Labai skanus ir sotus patiekalas, o geriausia, kad ir lengvai paruošiamas. Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų kiaulienos mentės (maltos)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukšteliai česnako miltelių
2 šaukšteliai majonezo (+ papildomai šiek tiek aptepimui)
1 šaukštelis krakmolo
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
2 vienetai bulvių
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto, apytikriai)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių bulvėms
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, ją truputį sutepti aliejumi. Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros su funkcija viršus+apačia.
2.
Į dubenį dėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, berti krakmolą, česnako miltelius, prieskonius maltai mėsai, dėti majonezą, įtarkuoti svogūną, berti druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą masę padalinti į 4 lygias dalis. Iš kiekvienos dalies suformuoti krepšelius ir juos sudėti į kepimo formą, kiekvieną krepšelį aptepti majonezu.
4.
Bulves supjaustyti mažais kubeliais, suberti į dubenį, berti prieskonius bulvėms, druską, pipirus, pilti aliejų, išmaišyti. Paruoštas bulves sudėti į mėsos krepšelius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių, tuomet pabarstyti sūriu ir kepti dar apie 5 minutes iki kol sūris išsilydys ir mėsa su bulvėmis bus iškepusi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital