Maltos mėsos kepsnys Puriena

AUTORIUS:
Donata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Maltos mėsos kepsnys Puriena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sotiems pietums puiki idėja šie maltos mėsos kepsniai. Greitai paruošiami ir labai gardūs. Sotiems pietums puiki idėja šie maltos mėsos kepsniai. Greitai paruošiami ir labai gardūs. Donata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai morkų (nedidelių arba 1 didelės)
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto, apytikriai)
150 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų (vidutinio)
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai pomidorų padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti mėsą, berti druskos, pipirų, prieskonių maltai mėsai ir išminkyti.
2.
Svogūną smulkiai susmulkinti, morkas sutarkuoti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti svogūnus, morkas ir apkepti. Įspausti česnako ir permaišyti.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
5.
Iš mėsos masės formuoti nedidelius kepsnelius, dėti ant kepimo formos. Ant kepsnelių dėti morkų ir svogūnų masės, tuomet pabarstyti sūriu.
6.
Į dubenį pilti sultinio, dėti grietinės, pomidorų padažo ir išmaišyti. Užpilti ant kepsnelių.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 minutes.
AUTORIUS: Donata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital