Maltiniai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Maltiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos
200 g jautienos
1 svogūnas
sviesto
1 šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio
prieskonių
druskos
grietinėlės
riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maltą mėsą sudėti pakepintus svogūnus, prieskonius, druską. Gerai išmaišyti. Jei per tiršta - atskiesti grietinėle. Daryti maltinius, pavolioti miltuose, apkepinti, apibarstyti fermentiniu sūriu, sudėti į troškintuvę ir pašauti į karštą orkaitę. Patiekti su virtomis bulvėmis ir salotomis, krienais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital