Malta mėsa įdarytos bulvės

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Malta mėsa įdarytos bulvės
Malta mėsa įdarytos bulvės
Malta mėsa įdarytos bulvės
Malta mėsa įdarytos bulvės
Malta mėsa įdarytos bulvės
Malta mėsa įdarytos bulvės
Malta mėsa įdarytos bulvės
Autorius apie receptą: Šį patiekalą gaminu turbūt daugiau nei 25 metus. Tokius vieno puodo pietus man gaminti vienas malonumas. Greitai pasigamina ir dar greičiau susivalgo! Šį patiekalą gaminu turbūt daugiau nei 25 metus. Tokius vieno puodo pietus man gaminti vienas malonumas. Greitai pasigamina ir dar greičiau susivalgo! Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
500 gramų maltos mėsos (naudojau kiaulieną)
7 vienetai bulvių (didelių)
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
3 vienetai kvapniųjų žirnelių
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis cukraus
1 šaukštelis prieskonių (naudojau vegetą)
1 šaukštelis persilado prieskonių
pagal skonį prieskonių mišinio (naudojau ,,Nasi Goreng" iš džiovintų svogūnų, čili pipirų, ciberžolės, česnako ir imbiero)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gaminame įdarą. Svogūną smulkiai susmulkinti.
2.
Į dubenį sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, berti svogūną, įspausti česnaką, berti persiladą, cukrų, prieskonius (naudojau vegetą), druską, pipirus ir išmaišyti.
3.
Bulves nuskusti, nuplauti ir su mažu peiliuku išskobti vidurį. Bulvių apačią peiliu sulyginti, kad įdėjus į puodą, bulvė stabiliai stovėtų.
4.
Į paruoštas bulvių puseles dėti maltos mėsos įdarą.
5.
Morkas susmulkinti.
6.
Ant puodo dugno berti dalį morkų, sustatyti įdarytas bulves, ant viršaus užberti likusius bulvių gabaliukus, kurie buvo išskobti ir likusias morkas. Jei liko maltos mėsos, padaryti nedidelius kamuoliukus ir sudėti į tarpus tarp bulvių.
7.
Į puodą dėti lauro lapus, pipirų žirnelius, šiek tiek cukraus, prieskonius ir prieskonių mišinį, pilti vandenį tiek, kad neapsemtų viršaus, užvirti ir virti 15-20 minučių ant nedidelės kaitros. Svarbu, kad bulvės nepervirtų.
8.
Kai bulvės išsitroškins, sudėti jas į lėkštes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital