Autorius apie receptą:
Prisipažinsiu, makaronai pas mus būna dažnai (vaikai kasdien juos gali valgyti), o aš labai retai juos valgau. Tačiau šį kartą nesusilaikiau, nes parduotuvėje
radau
Prisipažinsiu, makaronai pas mus būna dažnai (vaikai kasdien juos gali valgyti), o aš labai retai juos valgau. Tačiau šį kartą nesusilaikiau, nes parduotuvėje
radau itališkų makaronų su grybais, tad prieš išeidama į darbą pagaminau pietus. Patiekalas tikrai išėjo skanus, makaronai turi grybų poskonį, o aš dar ir papildomai įdėjau rudųjų pievagrybių. Lėkštės tuščios. Tai, manau, čia pats geriausias įvertinimas.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
makaronų
350 gramų
maltos kalakutienos
6 vienetai
rudųjų pievagrybių
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės. Makaronų nepervirkite, o palikite truputi kietesnius.
Kalakutieną apkepinkite keptuvėje, kol iškeps ir išimkite iš keptuvės.
4.
Į tą pačią keptuvę sudėkite smulkintus pievagrybius ir pakepinkite kelias minutes, kol grybai suminkštės. Į keptuvę grąžiname faršą, dedame makaronus, beriame druską, pipirus ir dar 2 min pakaitiname.