Maistingi avinžirnių sumuštiniai su avokadais (veganiški)

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Maistingi avinžirnių sumuštiniai su avokadais (veganiški)
Nuotraukos Valerijos Bieliakės, LaMaistas.lt redakcijai
Maistingi avinžirnių sumuštiniai su avokadais (veganiški)
Maistingi avinžirnių sumuštiniai su avokadais (veganiški)
Autorius apie receptą: Labai skanūs, sotūs, maistingi sumuštiniai pusryčiams, pietums ar vakarienei. Paruošti neužtruks net 10 minučių. Duoną rinkomės pilno grūdo, bet tiks ir kitokia mėgstama. Labai skanūs, sotūs, maistingi sumuštiniai pusryčiams, pietums ar vakarienei. Paruošti neužtruks net 10 minučių. Duoną rinkomės pilno grūdo, bet tiks ir kitokia mėgstama. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažo)
10 gramų lukštentų saulėgrąžų
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis klevų sirupo (arba medaus neveganiškai versijai)
1 saujelė džiovintų krapų (ar saujelės šviežių)
Aptepimui:
1 vienetas avokadų
0.5 vieneto citrinų
1 skiltelė česnako
Patiekiant:
4 riekės sumuštinių duonos (pilno grūdo)
1 vienetas pomidorų
1 saujelė špinatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avinžirnius nukošti, sudėti į dubenėlį, šiek tiek patrinti šakute.
2.
1/4 svogūno kuo smulkiau supjaustyti, dėti į avinžirnius. Likusią svogūno dalį supjaustyti riekelėmis, pasiliekame patiekimui.
3.
Į avinžirnius dėti krapus, saulėgrąžas, garstyčias, klevų sirupą, pagardinti druska ir pipirais. Išmaišyti.
4.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, išskobti minkštimą. Apšlakstyti citrinos sultimis, įspausti česnaką. Viską sutrinti šakute.
5.
Pomidorą supjaustyti plonomis riekelėmis.
6.
Duoną paskrudinti skrudintuve ar sausoje keptuvėje.
7.
Vienam sumuštiniui ant vienos duonos riekelės išdėlioti špinatų, paskirstyti avinžirnius, išdėlioti pomidorų, svogūno. Kitą riekelę aptepti avokado mase, užvožti sumuštinį.
8.
Taip pat paruošti antrą sumuštinį. Skanaus!
LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital