Madlenos su avietėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Madlenos su avietėmis
Autorius apie receptą: Minkšti biskvitiniai sausainiai, kuriems puikiai tinka tiek šviežios, tiek šaldytos uogos. Minkšti biskvitiniai sausainiai, kuriems puikiai tinka tiek šviežios, tiek šaldytos uogos. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kiaušinių
110 gramų sviesto (tirpinto)
90 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
pagal poreikį aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės. Supilti tirpintą sviestą, suberti tarkuotą citrinos žievelę. Išmaišyti. Berti druską, miltus. Maišyti tik tiek, kad neliktų sausų miltų.
2.
Tešlą galima 1-2 val. palikti šaldytuve.
3.
Į madlenų kepimo formeles dėti tešlą, įdėti po 1-2 avietes.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital