Lipnūs sparneliai karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Albertas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lipnūs sparneliai karšto oro gruzdintuvėje
@Shuttetstock
Autorius apie receptą: Sparneliams visuomet sunku atsispirti, o ypač kai šie yra paruošti su skaniu padažu. Net nepastebėsite, kaip greitai dings nuo stalo ir reikės kepti dar vieną porciją, o gal net ir Sparneliams visuomet sunku atsispirti, o ypač kai šie yra paruošti su skaniu padažu. Net nepastebėsite, kaip greitai dings nuo stalo ir reikės kepti dar vieną porciją, o gal net ir daugiau. (...daugiau) Albertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
450 gramų vištienos sparnelių
3 šaukštai bulvių krakmolo (arba kukurūzų krakmolo)
1 šaukštas česnako miltelių (arba pagal skonį)
Padažui:
4 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas ryžių acto (arba baltojo vyno acto ar citrinų sulčių)
1 šaukštas vandens
0.5 šaukštelio česnako miltelių
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Karšto oro gruzdintuvę įkaitinti iki 200 C laipsnių temperatūros.
2.
Vištienos sparnelius nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
3.
Į dubenėlį berti bulvių krakmolą, česnako miltelius ir išmaišyti.
4.
Paruoštą mišinį berti ant sparnelių ir gerai išmaišyti, kad kiekvienas pasidengtų krakmolo ir česnako miltelių mase.
5.
Vištienos sparnelius sudėti į karšto oro gruzdintuvės krepšelį vienu sluoksniu.
6.
Kepti 10 minučių, tuomet sparnelius apversti ir kepti dar 10 minučių.
7.
Į prikaistuvį pilti sojos padažą, berti cukrų, česnako miltelius, pilti ryžių vyno actą, berti pipirus ir pilti vandenį, kaitinant maišyti ir leisti užvirti.
8.
Kai sparneliai iškeps, nukelti padažą nuo kaitros ir supilti ant sparnelių, gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Albertas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital