Lietuviškos ryžių salotos su raugintais agurkėliais
AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Greitai paruošiamos ryžių salotos su raugintais agurkais, paprasta ir labai skanu! Receptą radau senoje knygoje "Taupioji šeimininkė" ir adaptavau pagal savo šeimos poreikius.
Greitai paruošiamos ryžių salotos su raugintais agurkais, paprasta ir labai skanu! Receptą radau senoje knygoje "Taupioji šeimininkė" ir adaptavau pagal savo šeimos poreikius. Galima gardinti ir kitokiais žalumynais iš daržo, nedėti morkų.
(...daugiau)(...mažiau)
Sandra
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų
ryžių
(biriai virtų)
2 vienetai
raugintų agurkų
2 vienetai
svogūnų
1 vienetas
morkų
(virtų)
4 šaukštai
aliejaus
1 saujelė
svogūnų laiškų
1 saujelė
krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas ir raugintus agurkus supjaustyti norimo dydžio kubeliais. Svogūnus, svogūnų laiškus ir krapus smulkiai sukapoti.