Į dubenėlį įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti miltus bei druską. Galiausiai supilti mineralinį vandenį, išplakti tešlą ir palikti, kad pabrinktų.
Padažui įkaitinti sviestą ir pakepinti 2 šaukštus miltų. Supilti šparagus bei pievagrybius ir supilti grietinę. Maišant virinti 10 minučių.
Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais. Keptuvėje įkaitinti šaukštą aliejaus, suberti svogūno kubelius, suversti maltą mėsą ir kepant maišyti, kad mėsa būtų biri. Pagardinti druska, pipirais ir suberti kumpio kubelius.
Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir iškepti lietinius. Kiekvieną lietinį aptepti įdaru ir susukti voleliu. Į padažą suversti nuvarvintus šparagus, grybus, suleisti trynius ir pagardinti prieskoniais. Lietinius dėti į pusdubenį, užpilti paruoštu padažu ir apkepti orkaitėje. Prieš patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)