Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Blynams:
200 g kvietinių miltų
100 ml pieno
100 ml vandens
2 kiaušiniai
1-2 šaukštai aliejus, kepimui
Druska, pagal skonį
Įdarui:
100 g pievagrybių
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų užmaišykite tešlą. Nepatingėkite tešlą gerai išmaišyti, kad neliktų miltų gumulėlių. Jei turite keramikine danga keptuvę, aliejų supilkite į tešlą. Blynai tikrai nesvils ir aliejaus į keptuvę daugiau pilti nereikės. Kepkite plonus blynus per visą keptuvės plotį. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1,5-2 minutes.
Pievagrybius ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje apie 5 minutes. Kepintus grybus su svogūnais galite sumaišyti su grietine (aš nemaišiau).
Šio įdaro pridėkite ant iškeptų blynų ir susukite.