Lietiniai su grybukais

AUTORIUS:
Adelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Lietiniai su grybukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Blynams:

200 g kvietinių miltų
100 ml pieno
100 ml vandens
2 kiaušiniai
1-2 šaukštai aliejus, kepimui
Druska, pagal skonį

Įdarui:

100 g pievagrybių
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų užmaišykite tešlą. Nepatingėkite tešlą gerai išmaišyti, kad neliktų miltų gumulėlių. Jei turite keramikine danga keptuvę, aliejų supilkite į tešlą. Blynai tikrai nesvils ir aliejaus į keptuvę daugiau pilti nereikės. Kepkite plonus blynus per visą keptuvės plotį. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1,5-2 minutes. Pievagrybius ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje apie 5 minutes. Kepintus grybus su svogūnais galite sumaišyti su grietine (aš nemaišiau). Šio įdaro pridėkite ant iškeptų blynų ir susukite.
AUTORIUS: Adelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital