Lietiniai kepti vaflinėje

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lietiniai kepti vaflinėje
Autorius apie receptą: Užmaišius lietinių tešlą, kodėl jos nepabandžius, kepti vaflinėje ir skanauti šiuos blynelius su mėgstama uogiene ar trintomis uogomis. Užmaišius lietinių tešlą, kodėl jos nepabandžius, kepti vaflinėje ir skanauti šiuos blynelius su mėgstama uogiene ar trintomis uogomis. Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų pieno
200 mililitrų vandens
200 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
3 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijoti.
2.
Kiaušinį elektriniu plakikliu išsukti su cukrumi, druska bei vaniliniu cukrumi. Tada supilti aliejų ir išmaišyti. Suberti išsijotus miltus bei supilti pieną. Viską gerai išplakti.
3.
Maišant, pilti po šiek tiek vandens. Tešla skystinti iki lietinių tešlos tirštumo, svarbu, kad nebūtų per skysta.
4.
Kepti įkaitintoje vaflinėje iki auksinės spalvos. Skanaus.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital