Lietiniai blynai su ikrais

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lietiniai blynai su ikrais
Autorius apie receptą: Gardūs, tirpstantys burnoje lietiniai blynai su gardžiausiu įdaru. Gardūs, tirpstantys burnoje lietiniai blynai su gardžiausiu įdaru. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
Įdarui:
150 gramų tepamo varškės sūrelio
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
Patiekiant:
pagal skonį ikrų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pieną šiek tiek pašildyti.
2.
Kiaušinius suplakti su druska, ciberžolių milteliais ir cukrumi. Supilti šiltą pieną. Suberti miltus. Plona srovele, nuolat maišant, įpilti verdančio vandens. Įpilti kelis šaukštus aliejaus. Tešla turi būti skysta. Uždengti plėvele ir palikti pastovėti apie 30 min.
3.
Ant vos suteptos aliejumi keptuvės kepti blynus: į keptuvę pilti tešlos, tolygiai paskirstyti, kai paviršius šiek tiek apsausės, apversti.
4.
Įdarui varškės sūrelį sumaišyti su kapotais žalumynais.
5.
Pateikti blynus su įdaru ir ikrais.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital