Lietiniai blynai su ančių širdelių ir marinuotų kelmučių įdaru

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lietiniai blynai su ančių širdelių ir marinuotų kelmučių įdaru
Lietiniai blynai su ančių širdelių ir marinuotų kelmučių įdaru
Lietiniai blynai su ančių širdelių ir marinuotų kelmučių įdaru
Lietiniai blynai su ančių širdelių ir marinuotų kelmučių įdaru
Autorius apie receptą: Taupios šeimininkės receptas. Nebrangu, sotu ir labai skanu. Taupios šeimininkės receptas. Nebrangu, sotu ir labai skanu. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų lietinių blynų
500 gramų ančių širdelių
200 gramų marinuotų kelmučių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Širdeles susmulkiname į maždaug 4 dalis, svogūną supjaustome kubeliais, morką sutarkuojame.
2.
Širdeles apkepiname keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant šiek tiek didesnės kaitros nei vidutinė, tada beriame svogūną, po 2-3 min į keptuvę keliauja morka ir kelmučiai. Prieš baigiant kepti, dedame medų, beriame druską ir pipirus, pakepiname dar apie 2-3 min. Įdaras paruoštas.
3.
Ant lietinio blyno vidurio dedame po šaukštą įdaro ir suformuojame "vokelius", tada įdarytus blynus apkepiname po 1-2 min iš abiejų pusių keptuvėje su trupučių aliejaus.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital