Lęšių sriubytė

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Lęšių sriubytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g kiaulienos
1 šaukšta aliejaus
3 svogūnai
4 šaukštai kapotų petražolių
250 g lęšių
1 lauro lapelis
1/2 šaukštelio čiobrelių
50 g šoninės
druskos ir pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir užvirinti įpylus nedaug vandens. Verdant maišyti, kol visas vanduo nugaruos, tada mėsą pakepinti įpylus šiek tiek aliejaus..
Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais, sudėti prie mėsos ir troškinti 1 minutę su 3 šaukštais kapotų petražolių. Kaip pakvips petražolėmis, įpilti 1 l vandens.
Į sriubą suberti lęšius, pagardinti lauro lapeliu bei čiobreliais ir virti uždengtame puode ant silpnos ugnies.
Kubeliais supjaustytą šoninę čirškinti, kol suspirgės. Sriubą pagardinti druska ir pipirais, prieš patiekiant suberti šoninės spirgučius ir likusias kapotas petražoles.
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital