Lęšiu sriuba su rūkyta šonine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lęšiu sriuba su rūkyta šonine
Autorius apie receptą: Kai pamačiau žurnale šią sriubą, pamaniau, kad ji gali būti mano mėgstamiausių penketuke. Ir ką jūs manote? Taip ir yra. Sriuba yra labai soti, skani ir tikrai sušildanti. Kai pamačiau žurnale šią sriubą, pamaniau, kad ji gali būti mano mėgstamiausių penketuke. Ir ką jūs manote? Taip ir yra. Sriuba yra labai soti, skani ir tikrai sušildanti. Tiesa, šiai sriubai į kompaniją dar pakviečiau ir bulvių. Na man jos sriuboje būtinos ir taškas. Jeigu nesate prisiekę bulvių gerbėjai - jų tiesiog nedėkite. Receptą radau kulinariniame žurnale „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai svogūnų
2 vienetai bulvių
400 gramų konservuotų pupelių (apytikriai, 1 skardinės)
2 vienetai morkų
2 vienetai salierų stiebų
150 gramų rūkytos šoninės
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
200 gramų raudonųjų lęšių
1 vienetas lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1.5 litro daržovių sultinio (apytikriai)
Pabarstymui:
1 šaukštas krapų (smulkintų)
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną, morkas, bulves ir salierus supjaustome kubeliais. Šoninę taip pat pasmulkiname.
2.
Puode įkaitiname šlakelį aliejaus. Sudedame šoninės gabalėlius ir pakepiname, kol ši gražiai apskrus. Tada suberiame morkas, svogūną, salierą, čiobrelį ir pakepiname, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Sudedame bulves, lauro lapus, pipirus, lęšius. Užpilame sultiniu ir verdame apie 20 min. Sudedame konservuotas pupeles. Pagardiname druska ir sriubą dar kartą užverdame. Pabarstome smulkintais krapais. Skanaujame.
Patarimai:
Sultinio galima pilti ir mažiau, priklausomai nuo to, kokio tirštumo mėgstate sriubas.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jolanta
2021-12-07 09:06
Labai skani! Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital