Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
250 gramų | kvietinių miltų | |
125 gramai | sviesto (šalto) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių (nepilno) | |
3 vienetai | kiaušinių trynių | |
1/4 stiklinės | cukraus pudros | |
Beze kremui: | ||
3/4 stiklinės | cukraus pudros | |
4 vienetai | kiaušinių baltymų | |
60 gramų | migdolų drožlių | |
0.5 šaukšto | krakmolo | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
250 gramų | pieno (neriebaus) | |
100 gramų | sviesto | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
1.5 šaukšto | cukraus | |
1.5 šaukšto | kvietinių miltų | |
1 šaukštas | krakmolo | |
8 gramai | vanilinio cukraus | |
pagal poreikį | migdolų aromato | |
Pertepimui: | ||
225 gramai | juodųjų serbentų uogienės |