Lengvai pagaminamas ryžių apkepas su varške

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lengvai pagaminamas ryžių apkepas su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
1 stiklinė ryžių
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 sauja razinų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, išmaišome.
2.
Sudedame ryžius, cukrų, druską, vanilinį cukrų, razinas ir dar kartą viską gerai išmaišome.
3.
Tada įdedame į skardą pateptą riebalais ar sviestu ir kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus viršus.
4.
Iškepę ištraukiame ir palaikome kelias minutes prieš pjaustydami, kad geriau išsiimtų iš skardos ir truputį pastingtų. Patiekiame su grietine, uogiene ir tirpintu sviestu
AUTORIUS: Gaile
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (19)
Diana
2021-10-04 15:38
Labai skanu ka tik ragavom ATSAKYTI
Danute
2020-10-09 16:05
Tikrai bandysiu rytoj ATSAKYTI
Janina
2020-10-09 13:26
Kiaušinių neplakame, ar būna purus, gal kas kepėt, pasidalinkit ATSAKYTI
Birutè
2020-10-09 07:01
Źmonès net neskaito ir neisigilina jug aiśkiai paraśyta virti ryżiai kas neaiśku ATSAKYTI
Vida
2020-10-08 10:49
Ar nevirtu ryžių 1stiklinė ATSAKYTI
Vaida
2020-10-08 08:40
Super. ATSAKYTI
Vaida
2020-10-06 23:12
Ar ryzius apvirti? ATSAKYTI
Junija
2020-03-19 18:30
Skanus. Ir karštas ir šaltas. Ypač sekančią dieną, prie jyodos kavos jį pjaustau kaip desertą, pyragą. Daug metų kepu. ATSAKYTI
Ramutė
2019-04-28 16:25
Virti-parašyta! ATSAKYTI
Ramutė
2019-04-28 16:24
Labai skanu ATSAKYTI
Jurgita
2019-04-12 17:38
Labai skanus apkepas!!! ATSAKYTI
Gytė
2019-01-03 18:15
Ar ryžius reikia apvirti? ATSAKYTI
Rita Čepiene
2017-07-29 13:54
Skanu ATSAKYTI
Rita
2017-07-28 23:29
Jei ryžių apkepas,tai ryžių turi būti daugiau nei varškės, O jei varškės apkepas, tada mažiau ryžių ir daugiau varškės. Čia kažkokie vėjai surašyti. Be to, receptuose nerašomi kiekiai pagal saujas: sauja razinų...:) ATSAKYTI
rosvita
2017-07-27 11:15
Pasigaminau,labai skanu ATSAKYTI
Nesuprantu
2017-05-29 16:21
Kam reikia dėti netikras nuostraukas? Taip arba visai nedėkit, arba įdėkit tokį kokį gavot, kad ir nevykusį. Kam apgaudinėti???? ATSAKYTI
aldona
2017-01-16 18:37
juk raso 3 kiausiniai ATSAKYTI
Rima
2015-03-17 09:55
Aš dažnai tokį gaminu, tik ryžius paverdu šiek tiek ir palaikau kad suminkštėtų, dedu šiek tiek cukraus, druskos ir vanilės, razinas šiek tiek pamirkytas ir smulkiai supjaustyto konservuoto ananaso, sumaišyti su varške, o į skardą pateptą sviestu paberiu zduveseliu, o tik tada visa masę ir kepu kol apskrus gražiai. Aš ryžių ir varškės dedu pusę per pusę, man taip skaniau. :) ATSAKYTI
(anonimas)
2011-04-16 18:58
Atrodo skaniai ;-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital