Legendinis prancūziškas pyragas su kumpiu ir sūriu "Quiche Lorraine"

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pyragas su kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Nesaldūs kepiniai man labai patinka dėl savo universalumo: įdarai gali varijuoti pagal šaldytuvo turinį ar norus, belieka pridėti sūrio (jei yra), viską aplieti kiaušinio ir Nesaldūs kepiniai man labai patinka dėl savo universalumo: įdarai gali varijuoti pagal šaldytuvo turinį ar norus, belieka pridėti sūrio (jei yra), viską aplieti kiaušinio ir grietinėlės plakiniu. Valandėlė kepimui ir nuostabūs pietūs, vakarienė ar kepinys į gamtą – paruošta. Tiekiame šiltą su paprastomis salotomis. Arba atvėsiname ir mėgaujamės šaltu. Kepiau 18 cm skersmens formoje. (...daugiau) Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Įdarui:
200 gramų rūkyto kumpio (ar šoninės)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų grietinėlės (liesos)
100 gramų kietojo sūrio
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek sviesto
Tešlai:
75 gramai miltų
50 gramų sviesto
0.5 vieneto kiaušinių
25 gramai kietojo sūrio
1/3 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir dedame pusvalandžiui į šaldytuvą (aš paprastai iškart ją iškočioju ir iškloju formą (naudojau apvalią 18 cm skersmens), tuomet su visa forma tešlą dedu į šaldytuvą valandai ar ilgiau.
2.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Į formą su tešla dedame foliją ir užberiame sausų pupų arba tam skirtų keramikos rutuliukų, kepame apie 10 minučių. Tuomet nuimame keramikos rutuliukus bei foliją ir dar kepame 5-10 minučių. Ištraukiame.
3.
Kumpį arba šoninę susmulkiname ir apkepame, beriame ant popierinio rankšluosčio ir nusausiname riebalus. Svogūną apkepame ant ghi sviesto ir atidedame.
4.
Sūrį sutarkuojame.
5.
Kiaušinius išplakame su grietinėle. Įberiame druskos, pipirų, raudonėlio (ar šviežių turimų žolelių). Kumpį/ šoninę sumaišome su svogūnais, sūriu ir beriame ant apkepto pagrindo. Užpilame kiaušinio plakiniu.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitntoje orkaitėje 30-45 minutes, kol viršus gražiai pagelsta.
AUTORIUS: Bake In Heels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital