Latviški blyneliai su kanapėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Latviški blyneliai su kanapėmis
Latviški blyneliai su kanapėmis
Latviški blyneliai su kanapėmis
Latviški blyneliai su kanapėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų kefyro
200 gramų kvietinių miltų (naudojome „Kauno grūdų“ „Bajoriškus“)
2 vienetai kiaušinių
50 gramų kanapių sėklų
3 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
3 šaukštai kokosų aliejaus (arba sviesto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti druskos, sudėti kondensuotą pieną, kokosų aliejų, įpilti kefyro ir išmaišome.
2.
Į kitą dubenį įsijoti miltus, kepimo miltelius, suberti kanapių sėklas, įmaišyti į dubenį su kiaušinių mase.
3.
Kepiau ant šiek tiek kokoso aliejumi pateptos keptuvės.
4.
Blynai iškepė šviesūs, purus, šlapi, ne per saldūs. Puikiai tinka su uogomis, jogurtu ir kitais mylimais jūsų pagardais. Nuo šiol savaitgalio blynams namuose visuomet turėsiu „Bajoriškų“ miltų.⠀
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital