Latviška silkės mišrainė

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Latviškos silkės salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti, gardi, labai skani silkės mišrainė. Gali nuskambėti neįprastai, bet kartais į ją dar dedama virto liežuvio ar kitokios virtos mėsos. Taip pat tinka gardinti virtomis Soti, gardi, labai skani silkės mišrainė. Gali nuskambėti neįprastai, bet kartais į ją dar dedama virto liežuvio ar kitokios virtos mėsos. Taip pat tinka gardinti virtomis morkomis, krapais. (...daugiau) Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
200 gramų silkių filė
200 gramų žaliųjų žirnelių (naudojau šaldytus, arba konservuotų)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės
0.5 šaukštelio garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Atvėsusias bulves nulupti ir supjaustyti kąsnio dydžio kubeliais.
2.
Silkę gerai nuvarvinti ir supjaustyti siauromis juostelėmis.
3.
Svogūną ir agurkus smulkiai sukapoti.
4.
Atitirpintus žirnelius perlieti verdančiu vandeniu ir gerai nupilti. Jei naudojami konservuoti, tiesiog gerai nuvarvinti.
5.
Majonezą išmaišyti su grietine ir garstyčiomis.
6.
Bulves sumaišyti su silke, žirneliais, agurkais, svogūnais ir padažu. Skaniausia valandėlę pastovėjusi šaldytuve.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital