Greita lašišos užkandėlė su tepamu sūreliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lašišos sumuštinukai
Autorius apie receptą: Šie užkandžiukai mūsų šeimos draugų susiėjimuose NR.1. Ir skanu, ir gražu, ir nereikia daug laiko žaisti su jais, kol paruošim. Skanu ir taškas. Šie užkandžiukai mūsų šeimos draugų susiėjimuose NR.1. Ir skanu, ir gražu, ir nereikia daug laiko žaisti su jais, kol paruošim. Skanu ir taškas. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
1 vienetas prancūziško batono
250 gramų rūkytos lašišos filė
250 gramų tepamo sūrelio
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto citrinų sulčių
10 lapų špinatų
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 180 C. temp. Supjaustome prancūzišką batoną į 24 gabalėlius. Į kepimo skardą sudėkite griežinėlius ir paskrudinkite, iki kol gražiai parus (priklauso nuo storio).
2.
Dubenėlyje sumaišykite tepamą sūrį, smulkintus špinatus, išspauskite česnakus, įlašinkite citrinos sultis, suberkite druską ir pipirus. Išmaišykite.
3.
Ant paskrudusio batono tepkite sūrio masę, uždėkite ploną agurko griežinėlį, lašišos gabaliuką ploną. Puoškite krapų šakele. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital