Iš upėtakio filė ir 100 ml grietinėlės pagaminti faršą, pagardinti druska ir pipirais. Pusę faršo išmaišyti su morkomis, kitą pusę - su špinatais. Viską padėti šaltai.
Iš lašišos filė ir likusios grietinėlės pagaminti faršą, pagardinti vermutu, sudėti žirnelius. Torto formą iškloti tešla. Tešlą kepti orkaitėje apie 15 min. (200 °C). Leisti atvėsti. Tada dėti sluoksnį upėtakio faršo su špinatais, uždėti du gabaliukus rūkytos lašišos . Užtepti lašišos faršą ir uždėti likusius rūkytos lašišos gabalėlius. Ant jų dėti likusį upėtakių faršą.
Kepti 170 °C įkaitintoje orkaitėje, vandens vonelėje apie 30 minučių. Papuošti krevetėmis ir kiaušinių trynių sviestu (4 virti tryniai, 60 g sviesto, druskos, juodų pipirų, uoginės paprikos ir šlakelis citrinos sulčių. Viską išmaišyti elektriniu maišytuvu).