Lašiša su krapų padažu

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lašiša su krapų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. - KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
8 vnt. - pjaustyti žalios lašišos gabalėliai
250 g - grietinės
2 šaukštai - miltų
1 vnt. - citrina
1 vnt. - Žiupsnelis pipirų
1 vnt. - Kapotų krapų
1 vnt. - augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital