Lašiša su citrusinėmis salotomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lašiša su citrusinėmis salotomis
Lašiša su citrusinėmis salotomis
Lašiša su citrusinėmis salotomis
Autorius apie receptą: Ypatingai vasarą žuvis tapo dažnu svečiu mano namuose. Mėgstu aš ir lašišą. Patinka man ji ir kepta. Kartais sugalvoju kokių nors priedų ar pagardų prie jos. Šiandien Ypatingai vasarą žuvis tapo dažnu svečiu mano namuose. Mėgstu aš ir lašišą. Patinka man ji ir kepta. Kartais sugalvoju kokių nors priedų ar pagardų prie jos. Šiandien lašišą pateikiau su citrusinėmis salotomis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai lašišos pjausnių (po 200 g)
2 vienetai apelsinų
1 vienetas raudonųjų greipfrutų (didelio)
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
1 saujelė gražgarsčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai sezamo sėklų (juodų ir baltų)
1 šaukštelis citrininių pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos kepsnelius pabarstome druska, citrininiais pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kepame lašišą iš abiejų pusių, po kelias min, kol žuvis apskrus ir iškeps.
3.
Garnyrui greipfrutą ir apelsinus nulupame. Supjaustome skiltelėmis.
4.
Į lėkštes dedame lašišos kepsnelius, apelsino ir greipfruto skilteles, gražgarstes. Pabarstome sezamo sėklomis ir smulkintais laiškiniai česnakais. Apšlakstome aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital