Labai skanūs kotletai iš virtų kiaušinių

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Virtų kiaušinių kotletai
Autorius apie receptą: Kotletus kepame visi. Bet ar kepėte kotletukus iš kiaušinių? Aš tai dariau pirmą kartą ir mano šeimai jie patiko. Tikrai kepsiu juos dar ne sykį.
Kotletus kepame visi. Bet ar kepėte kotletukus iš kiaušinių? Aš tai dariau pirmą kartą ir mano šeimai jie patiko. Tikrai kepsiu juos dar ne sykį.
Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai kiaušinių
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštas miltų
1 šaukštas grietinės
šiek tiek krapų
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išvirti kietai ir sutarkuoti burokine tarka.
2.
Svogūno laiškus ir krapus susmulkinti, įberti manų, miltų, įdėti grietinę, pagardinti druska ir viską išmaišyti.
3.
Formuoti kotletus ir kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol įgaus auksinį atspalvį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Dalia
2017-07-10 22:55
kur tos manu kruopos isbrinks ? kas ta mase surisa jei viskas sausa ir ant tokio kiekio sausu pruduktu tik saukstas grietines ? ATSAKYTI
Vida
2017-07-11 08:26
As ka tik kepiau ir viskas gerai gavosi, tik reikia deti i gerai ikaitinta keptuve. Virti kiausiniai, kai sutarkuoji, turi siek tiek klijavimosi savaime del trynio. Tik mano kiausiniai didoki buvo, tai grietines as dejau gal ciut daugiau ir palikau keleta minuciu mase pastoveti, jog manai pabrinktu, na taip del visa ko, nes irgi pabijojau, kad liks kieti :) Tai cia tiklius kiekius galima truputi is akies koreguoti - jeigu mase atrodo per sausa, ideti dar truputi grietines, jeigu skystoka - dar truputi miltu ar manu. Juk ir kiausiniai skirtingo dydzio buna - vieni S dydzio, kiti L. Bet pacia minti ir kotletu skoni labai uzskaiciau :) ATSAKYTI
Sigita
2017-08-12 07:12
Mano seima kiausininius kodletus daro apie 20 metu jau. Tik mes darome taip - kiek virtu kiausiniu sumali ar sakute sutrini tiek ir zaliu kiausiniu. Paskui esme yra daug svogunu nes jie duoda skoni bei kvapa (jei vaikai nemegsta svogunu,tai juos sumali blenderiu). Tada pipirai druska ir miltu tiek, kad mase butu grietines tirstumo nes kitaip bus kieti ir netokie kaip skystesne tesla. Dedame su saukstu i "petelne"(perspeju saugotis nes saudo labai). Galima valgyt ir paprastai keptus bet skaniausi patusinti baltame padaze. O salia salotos ir bulves. Nerealus skonis bent musu ir musu draugu, bendradarbiu skoniui :) ATSAKYTI
Vile
2017-11-30 16:56
Nesu valgiusi tokiu kotletu,reiktu ismeginti... Ar skanus tokie kotletai? ATSAKYTI
Gita
2017-12-02 17:14
Mūsų šeimai patinka, tik mes darome panašiai kaip Sigita rašė - dar įdedame žalių kiaušinių ir įpjaustome svogūno bei dar šiek tiek česnako. Pabandykite ir pažiūrėsite, kaip jums :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital