Kuršėnų vyniotinis su uogomis

AUTORIUS:
Agne
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kuršėnų vyniotinis su uogomis
Kuršėnų vyniotinis su uogomis
Kuršėnų vyniotinis su uogomis
Autorius apie receptą: Kartais norisi išgauti iš tradicinių skonių kažką naujo. Kartais norisi išgauti iš tradicinių skonių kažką naujo. Agne
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
4 šaukštai cukraus
Įdarui:
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
180 gramų sviesto (minkšto)
180 gramų varškės 9%
1 sauja uogų
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.
2.
Kiaušinių trynius su cukrumi išplakti iki purumo, suberti miltus ir išmaišyti.
3.
Iki standumo išplakti kiaušinių baltymus. Labai atsargiai šaukštu įmaišyti baltymus į trynių masę. Tešla turi būti puri nesukritusi.
4.
Pilti tešlą į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
5.
Kepti 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 min.
6.
Ištraukus iš orkaitės, biskvitą iškarto kartu su kepimo popieriumi suvynioti (susukti) į ritinį. Palikti atvėsti.
7.
Įdarui iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant, po truputį pilti kondensuotą pieną, tada sudėtį varškę ir gerai išmaišyti iki vientisos konsistencijos masės.
8.
Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą ir pabarstyti uogomis ir vėl suvynioti. Palaikyti šaldytuve apie 2 val.
9.
Tiekiant, pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Agne
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital