Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g jautienos faršo
100 g riebios kiaulienos faršo
2 kiaušiniai
100 g batono
100 ml pieno
2 šaukštai miltų
2 svogūnai
žiupsnelis bazilikų
maltų juodųjų pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos ir kiaulieno faršą sudedame į pasirinktą dubenį. Įmušame kiaušinius. Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir grūdame, kol nelieka jokių gumuliukų. Sudedame į mėsos faršą. Mėsą maišome tol, kol masė tampa puri. Baigdami maišyti sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, suberiame miltus, pasūdome, įberiame pipirų bei bazilikų. Iš mėsos padarome 3-4 cm skersmens apskritus rutuliukus. Kepame 230 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Kukulius tiekiame karštus arba šaltus kaip užkandį.