Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
175 g miltų
100 g sviesto
50 g cukraus
1 kiaušinio trynys
1 v. š. šalto vandens
Kremui:
3 kriaušės
1 kiaušinis
50 g cukraus
1 v. š. miltų
200 ml 35% grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus, mažais gabaliukais su pjaustytą sviestą, cukrų, kiaušinio trynį, 1 šaukštą šalto vandens gerai sumaišykite iki vientisos masės.
Tešlą supilkite į riebalai pateptą kepimo formą ir padėkite 20 min. į šaldytuvą.
Išėmę iš šaldytuvo pabadykite šakute ir kepkite apie 8-10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Kremui suplakite kiaušinį su cukrumi.
Suberkite miltus, sudėkite grietinėlę ir gerai išmaišykite.
Kriaušes be sėklų supjaustykite plonais gabalėliais, paskirstykite ant apkeptos ir kremu aplietos tešlos.
Kepkite apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.