Krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Eva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Krepšeliai su kumpiu, sūriu ir pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami krepšeliai - labai patogu gardžiuotis. O ir nesudėtingai paruošiam be jokių įmantrių ingredientų. Greitai paruošiami krepšeliai - labai patogu gardžiuotis. O ir nesudėtingai paruošiam be jokių įmantrių ingredientų. Eva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai krepšelių (ar daugiau, priklausomai nuo dydžio)
80 gramų pievagrybių
80 gramų sūrio
80 gramų rūkyto kumpio
1 saujelė svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti pievagrybius ir apkepti apkepti kelias minutes.
3.
Svogūno laiškus susmulkinti, kumpį supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti, suberti į dubenį.
4.
Į dubenį su paruoštais ingredientais sudėti apkeptus pievagrybius, įberti druskos, pipirų ir permaišyti.
5.
Į krepšelius dėti paruoštos masės.
6.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti krepšelius ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol sūris gražiai ištirps.
AUTORIUS: Eva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital