Kreminiai šaltibarščiai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kreminiai šaltibarščiai
Kreminiai šaltibarščiai
Kreminiai šaltibarščiai
Autorius apie receptą: Kitokie šaltibarščiai - Taaaaip teisingai! Šis receptas skiriasi ir labai skiriasi nuo tradicinio. Labai kreminiai, gaivūs! Kitokie šaltibarščiai - Taaaaip teisingai! Šis receptas skiriasi ir labai skiriasi nuo tradicinio. Labai kreminiai, gaivūs! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras kefyro
700 gramų burokėlių (virtų)
300 gramų tepamo ožkos pieno sūrio
1 sauja marinuotų agurkų (mažų)
1 vienetas agurkų
0.5 riekelės svogūnų
2 šaukštai krienų (su burokėliais)
2 šaukštai cukraus sirupo
1 pundelis krapų (smulkintų)
Patiekiant:
pagal skonį druskos
pagal poreikį duonelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius, agurką ir svogūną susmulkinkite ir sudėkite į virtuvinį smulkintuvą. Įdėkite krienus ir marinuotus agurkėlius. Pagardinkite druska ir cukraus sirupu. Užpilkite kefyru ir įdėkite ožkų sūrio. Sumalkite iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Ožkų sūrį sumaišykite su nuo burokėlių likusiomis sultimis ir užtepkite ant duonelės.
3.
Į šaltibarščius įmaišykite smulkintus krapus ir patiekite su duonelėmis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital