Krevetės su makaronais kreminiame padaže

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Krevetės su makaronais kreminiame padaže
Autorius apie receptą: Itališkas restoranas namuose ir dar per vos 15 minučių? Tikrai taip. Labai mėgstu tokio tipo patiekalus gaminti greitai vakarienei, nes gamybos ir virtuvės tvarkymosi po jos čia Itališkas restoranas namuose ir dar per vos 15 minučių? Tikrai taip. Labai mėgstu tokio tipo patiekalus gaminti greitai vakarienei, nes gamybos ir virtuvės tvarkymosi po jos čia juokingai mažai, o rezultatas visuomet pataiko tiesiai į dešimtuką. Ultra kreminis bei skonio kupinas, citrusais kvepiantis grietinėlės-sūrio padažas, kokybiška pasta, sultingos krevetės, lengvas ir labai čia tinkantis aštrumas - tiesiog nėra, ko nemėgt. Būtinai išbandykit! (...daugiau) Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
6 vienetai tigrinės krevetės (lukštentų ir nevirtų)
100 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų vandens (nuo makaronų virimo)
70 gramų spagečių (apytikriai, galima naudoti kitus makaronus)
60 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
0.5 vieneto citrinos žievelės (smulkiai tarkuotos)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas kreminio sūrio
0.5 šaukšto salierų daigų (arba smulkintų petražolių)
1/3 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (arba rūkytos paprikos miltelių)
1/3 šaukštelio česnakinės druskos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilti vandens, pasūdyti ir užvirti, sudėti makaronus ir virti apie 8 - 10 minučių pagal nurodymus ant pakelio.
2.
Krevetes iš abiejų pusių pabarstyti česnakine druska, aitriosios paprikos milteliais.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti krevetes ir kepti ant aukštesnės kaitros po maždaug minutę iš kiekvienos pusės, tuomet jas trumpam atidėti.
4.
Į tą pačią keptuvę pilti grietinėlę, jai įkaitus suberti sūrį, pilti vandenį, kuriame virė makaronai, maišant kaitinti, kol sūris ištirps. Tuomet įmaišyti kreminį sūrį. Jei norisi, papildomai berti druską ir pipirus.
5.
Į keptuvę su padažu berti citrinos žievelę, dėti nukoštus makaronus ir krevetes, išmaišyti.
6.
Prieš patiekiant berti pipirus ir sudėti salierų daigus.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital