Nulupkite bulves, morkas, česnakus, juos nuplaukite, susmulkinkite ir sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, alyvuogių aliejumi, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Nuplaukite špinatus, nuskabykite jų kotelius ir įdėję į vandenį, kur jau verda kitos daržovės, dar pavirkite apie 5 – 7 min. Tuomet puodą nuimkite nuo viryklės ir elektriniu smulkintuvu visą masę sutrinkite. Belieka iš maltos kalakutienos mėsos (į kurią prieš tai reikia įmušti kiaušinį, įdėti manus, druskos, pipirų) formuoti nedidelius kukulius, dėti juos į kreminę masę ir virti dar apie 15 min. Jei reikia paskaninkite druska, lauro lapais ir maltais juodaisiais pipirais. Patiekite su grietine.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)