Kreminė porų ir bulvių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kreminė porų ir bulvių sriuba
Kreminė porų ir bulvių sriuba
Kreminė porų ir bulvių sriuba
Autorius apie receptą: Ir visai nesvarbu dabar žiema ar vasara. Sriuba visada garuoja ant mano pietų stalo. Receptą radau kulinarinėje Neringa Kalasauskiatė – Levandovska „Sriubų knyga“ knygoje. Ir visai nesvarbu dabar žiema ar vasara. Sriuba visada garuoja ant mano pietų stalo. Receptą radau kulinarinėje Neringa Kalasauskiatė – Levandovska „Sriubų knyga“ knygoje. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai poro
4 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 litras vandens
100 mililitrų grietinėlės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Pabarstymui:
4 lapeliai petražolių
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
Kepimui:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Porus nuplauname ir supjaustome žiedais. Nulupame svogūną, bulves nuskutame. Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, bulves kubeliais.
2.
Puode ištirpiname sviestą, supilame aliejų ir pakaitiname. Suberiame svogūnus, porus ir bulves. Pakepiname kelias minutes. Supilame vandenį, beriame druskos ir pipirų. Paverdame apie 15 – 20 min.
3.
Sriubą sutriname maisto smulkintuvu. Įpilame grietinėlės ir užkaitiname iki virimo.
4.
Pilstome į dubenėlius, pabarstome rūkytos paprikos milteliais ir petražolių lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital