Krabų lazdelių užkandėlė

AUTORIUS:
Ineta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Krabų lazdelių užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200g šaldytų krabų lazdelių
200g šviežių pievagrybių arba marinuotų grybų mišinio
2 svogūno galvutės
pusė stiklinės baltojo vyno
pusė stiklinės grietinės
2 šaukšteliai miltų
50g fermentinio sūrio
maltų prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krabus atšildyti, grybus nupjaustyti gana smulkiai. Supjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, sužerti grybus ir patroškinti keletą minučių. Po to supilti baltąjį vyną ir pakaitinti iki virimo. Miltus sumaišyti su grietine, supilti ant grybų. Užvirus, suberti kubeliais supjaustytus krabus. Maišant pakaitinti iki virimo. Pridėti įvairiausių prieskonių, galima ir pomidorų padažo. Viršų pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Jam išsilydžius, viryklę išjungti. Valgyti su balta duona.
AUTORIUS: Ineta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
.
2022-07-14 18:12
Daugiau negaminčiau, valgyt įmanoma, bet tikrai nėra skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital