Kotletai su traškia bulvių plutele ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kotletai su traškia bulvių plutele ir sūriu
Kotletai su traškia bulvių plutele ir sūriu
Kotletai su traškia bulvių plutele ir sūriu
Kotletai su traškia bulvių plutele ir sūriu
Autorius apie receptą: Galvodama ką pagaminti pietums, peržiūrėjau savo užrašinę ir akys "užkliuvo" ties Gomelio kotletais. Juos esu kepusi prieš kelis metus ir receptas yra publikuotas mano Galvodama ką pagaminti pietums, peržiūrėjau savo užrašinę ir akys "užkliuvo" ties Gomelio kotletais. Juos esu kepusi prieš kelis metus ir receptas yra publikuotas mano puslapyje. Tai išties gardūs ir labai sotūs kotletukai, kurie patiko ne tik mums, bet ir jums, mano puslapio sekėjai (daug patiktukų, atsiliepimų asmeniškai ir puslapyje tuomet gavau nuo jūsų. Ačiū, kad dalinatės, rašote atsiliepimus). Šiandien su jumis noriu pasidalinti patobulintais Gomelio kotletais, kuriuos įdariau sūriu. Kotletai puikūs - toks būtų atsiliepimas apie jų skonį. Negaliu nepaminėt, kad Gomelio kotletai su sūrio įdaru yra dar ir labai sotūs. Tad jei mąstote ką gardaus ir sotaus pagaminti pietums ar vakarienei savo šeimai, tikrai neprašausite pagamindami Gomelio kotletų (su įdaru ar be jo, visvien labai skanu). (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kiaulienos (maltos, apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Viršui:
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai pieno (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį česnako miltelių
Įdarui:
pagal skonį džiovintų špinatų (arba kitų prieskoninių žolelių)
pagal poreikį fermentinio sūrio
pagal skonį česnako
Papildomai:
pagal poreikį daržovių (naudojau cukiniją ir šaldytus kalafiorus, morkas, brokolius)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, suberti svogūną ir apkepti.
3.
Į dubenį dėti maltą kiaulieną, sudėti svogūną, suberti druską, pipirus, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
4.
Įdarui sūrį sutarkuoti, suberti į dubenį. Įspausti česnako, suberti špinatus ir išmaišyti.
5.
Imti gabaliuką mėsos, dėti ant delno ir suformuoti paplotėlį, dėti sūrio masės, suformuoti kotletą.
6.
Viršui bulves sutarkuoti smulkia burokine trintuve, skystį nusunkti (galima per sietelį), įberti česnako miltelių, druskos, išmaišyti.
7.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinį, įpilti pieno ir išplakti.
8.
Paruoštą kotletą pamirkyti kiaušinio ir pieno plakinyje, tuomet aplipdyti bulvių mase.
9.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti paruoštus kotletus ir kepti iš abiejų pusių iki kol apskrus.
10.
Daržoves susmulkinti.
11.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti apkeptus kotletus, daržoves ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15 - 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital