Kotletai kitaip - ant iešmelių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kotletai kitaip - ant iešmelių
Kotletai kitaip - ant iešmelių
Kotletai kitaip - ant iešmelių
Autorius apie receptą: Naujas ir skanus derinys, kuris abejingų nepaliks. Naujas ir skanus derinys, kuris abejingų nepaliks. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos faršo
100 gramų varškės sūrio (sutrupinto)
1 vienetas svogūnų (smulkinto)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio džiovintas rozmarinas
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
2 pundeliai smidrų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir pakepinkite smulkintą svogūną, kol suminkštės. Atvėsinkite.
2.
Sumaišykite maltą kiaulieną, trupintą sūrį, atvėsusį svogūną, paskaninkite druska, pipirais bei džiovintomis žolelėmis.
3.
Šlapiomis rankomis formuokite kotletukus ir verkite ant medinių iešmelių.
4.
Kotletukus patepkite likusiu aliejumi. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 10-12 min. nepamiršdami apversti, kad gražiai apkeptų iš visų pusių.
5.
Garnyrui smidrus apvirkite vandenyje, perliekite šaltu vandeniu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital