1.
Burokėlius sutarkuokite burokine tarka, supilkite actą, druską, išmaišykite ir palikite pastovėti 30 min.
2.
Česnako skilteles supjaustykite smulkiais kubeliais, užberkite mažą žiupsnelį druskos ir peiliu traiškykite, kol gausite košelę. Sudėkite ant burokėlių. Taip pat suberkite kajeno pipirus ir stambiai pagrūstas kalendros sėklas.
3.
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, dėkite per pusę perpjautus svogūnus ir kepkite tol, kol jie gražiai apskrus iš vienos pusės, tada juos išimkite. Svogūnų salotoms nenaudosime.
4.
Karštą aliejų pilkite į burokėlius, stenkitės, kad nepatektų ant česnako ir prieskonių, todėl juos geriausiai sudėti į vieną vietą. Išmaišykite, uždenkite maistine plėvele ir palikite pasimarinuoti šaldytuve 30 min. Tada perdėkite į stiklainius ir laikykite šaldytuve.