Sotus kopūstų apkepas su kefyru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kopūstų apkepas
Kopūstų apkepas
Kopūstų apkepas
Kopūstų apkepas
Kopūstų apkepas
Autorius apie receptą: Skamba įdomiai? Niekada nemėginote kepti apkepo su kopūstais? Rekomenduoju, nes tikrai labai skanu ir netikėta. Garantuoju, ragautojai net nesupras, kad valgo kopūstų apkepą. Skamba įdomiai? Niekada nemėginote kepti apkepo su kopūstais? Rekomenduoju, nes tikrai labai skanu ir netikėta. Garantuoju, ragautojai net nesupras, kad valgo kopūstų apkepą. Apie šį apkepą man papasakojo bendradarbė Miglė ir mane labai sudomino. Labai norėjau išbandyti. Aš labai dažnai užsirašau receptą ir tiesiog pamirštu, o dabar pamiršti net nenorėjau, nes labai jau „knietėjo“ išmėginti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1/4 vieneto kopūstų
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kefyro
1 stiklinė miltų
30 mililitrų aliejaus (+trupučio formai aptepimui)
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstą smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.
2.
Kepimo indą patepame šlakeliu aliejaus ir sudedame smulkintą kopūstą.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, pilti kefyrą, aliejų, berti miltus, druską ir kepimo miltelius. Viską lengvai išplakti. Užpilti ant kopūstų.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių. Kepimo laikas žinoma priklauso nuo jūsų orkaitės ir kepimo skardos dydžio. Aš kepiau pakankamai didelėje, bet žemoje formoje – man iškepė per 30 min, jei kepsite aukštoje ir mažesnio skersmens formoje gali reikėti kepti 40 min ar šiek tiek ilgiau.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Saulė
2018-10-09 22:25
Gal kopūstai sumaišyti su tešla ir būtų panašūs į apkepą, bet jei darai pagal aprašymą, gaunasi visiškai beskoniai kopūstai (panašūs į virtus) su tešlos plutele. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital