Pupeles užpilti šaltu vandeniu ir mirkyti 6-12h.
Po to pupeles užpilti vandeniu, tik tiek, kad apsemtų. Virti ant vidutinio kaitrumo ugnies 20-30 min.
Pomidorus apipilti karštu vandeniu, nulupti odelę ir minkštimą supjaustyti kubeliais.
Pomidorus ir susmulkintas paprikas įmaišykite į pupelių mišinį ir virkite 50-60 minučių.
Po to įmaišykite aliejų, cukrų, druską, actą ir mairūną. Paragaukite, ar patinka skonis. Jeigu norisi, įdėkite dar druskos, cukraus ar acto, nes visų mūsų mėgimas gali skirtis.
Troškinkite dar 15-20 min., nuolat pamaišant.
Po to gautą mišrainę sudėkite į iškaitintus stiklainius ir uždarykite sandariais dangteliais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)