Autorius apie receptą:
Tai yra mano pats mėgstamiausiais tinginys, būtent pagal šį receptą. Mėgstu kai būna pakankamai šokoladinis ir ne per daug sausainių, kad būtų šiek tiek tampus.
Tai yra mano pats mėgstamiausiais tinginys, būtent pagal šį receptą. Mėgstu kai būna pakankamai šokoladinis ir ne per daug sausainių, kad būtų šiek tiek tampus.
Karolina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ant vidutinės ugnies išlydyti sviestą. Tada, į svietą, supilti kondensuotą pieną ir suberti kakavą, ugnį galima truputį sumažinti, kad masė nesviltų. Viską gerai išmaišyti iki vientisos konsistencijos masės ir supilti ant sausainių. Gerai išmaišyti.
3.
Masę sudėti į kepimo popierių arba maistinę plėvelę. Suformuoti "dešrą", gerai suspausti ir dėti į šaldytuvą nakčiai arba kelioms valandoms, kol sustings.