Kibinų tešlos pyragas su mėsa ir daržovėmis

AUTORIUS:
Ernesta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kibinų tešlos pyragas su mėsa
@Shutterstock
Kibinų tešlos pyragas su mėsa
Kibinų tešlos pyragas su mėsa
Autorius apie receptą: Mūsų šeima labai mėgsta kibinus, todėl sumaniau juos paįvairinti, paruošus kaip pyragą su mėsa ir daržovėmis. Pyragą kepiau 22 cm skersmens formoje, bet galima ruošti ir Mūsų šeima labai mėgsta kibinus, todėl sumaniau juos paįvairinti, paruošus kaip pyragą su mėsa ir daržovėmis. Pyragą kepiau 22 cm skersmens formoje, bet galima ruošti ir kiek mažesnėje ar didesnėje. (...daugiau) Ernesta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
70 gramų grietinės
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršo (arba kitokio mėgiamo)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį berti miltus, įmušti kiaušinį, dėti grietinę, kubeliais pjaustytą sviestą. Tešlą išminkyti, uždengti ir pusvalandžiui dėti į šaldytuvą.
2.
Svogūną smulkiai sukapoti, morką sutarkuoti. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinti svogūną, kol suminkštės, tuomet dėti morkas ir dar kelias minutes apkepinti, kol susileis. Palikti šiek tiek atvėsti.
3.
Faršą išmaišyti su kepintomis daržovėmis, prieskoniais.
4.
Tešlą padalinti į maždaug 25 - 30 vienodo dydžio gabalėlių. Kiekvieną tarp delnų suformuoti į kamuoliuką ir iškočioti vienodo dydžio paplotėlius.
5.
Į kiekvieno tešlos paplotėlį dėti įdaro, suskleisti, bet neužspausti kraštų, ir dėlioti vieną šalia kito į kepimo popieriumi išklotą formą.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.
7.
Patiekiant galima pabarstyti smulkintais krapais. Skanaus!
AUTORIUS: Ernesta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital